Tänään lukumusiikkina siis The Beatlesin Yesterday... http://www.youtube.com/watch?v=2WQAl5nJWHs ♥♥♥
Sorry, etten oo taas pariin päivään kirjotellut tänne... 

Meillä oli Sunnuntaina matsi LPS:ssää vastaan. Päätty 3-3. No, ei se mitenkään hirveen paha tulos oo.. Seuraava matsi (tai siis itseasiassa harjotusmatsi) on ens Lauantaina IVU:a vastaan. Meillä on khyl samana päivänä joulun joulumyyjäiset, mut se matsi alkaa vasta niitten jälkeen. Noh, toivottavasti voitetaan ees IVU, kun ei kerran LPS:ssää voitettu...Meillä on seuraavat treenit Tiistaina. (Huomenna..) En ees muista missä. :D 

No, tänään piti palauttaa viikinkiprojekti (piti tietty tehä enkuks, koska niinkun varmaan kaikki tietää, oon suomi-englanti luokalla). Se meni ihan hyvin, ja isä ainakin kehu, että osaan kirjottaa tosi hyvin enkkuu. :) Tänään oli myös tän vuoden vika enkuntesti, (siis jos ei lasketa verbi,- tai sanatestejä..) jossa pärjäsin ihan ok:sti. Siinä oli kiva 4 sivuu. o_O Mutmut...eise nyt vaikee ollu, koska siinä oli vaan jtn ihan perusjuttuj. Torstaina on ranskankoe, johon me ei vielä olla saatu aluetta. Sit mun kaikki testit taitaa olla vähäks aikaa ohi... Ellei nyt mietitä jossain vaiheessa tulevaa matikantestiä.. Meille tulee ussastakin varmaan kohta testi, koska meidän ope puhu jtn siihen suuntaan tänään. 
Tänään meillä oli koulua 9.-15, huomenna on onneks vaa 9.-14... (Heheh, okei, vaan tunti vähemmän, mut silti...) Keskiviikkona on taas semmonen superpitkä päivä, kun on valinnaista... Eli kasista neljään.. Arghhh. Torstaina tais olla kasista yhteen, ja perjantain (tytöil, koska tytöillä, ja pojilla on vitosella ja kutosella erilliset liikat) kasista kahteentoistaaaa ♥ Heaven. ~♥♥♥ Noh, mun pitäis vaan unohtaa se ajatus, et nyt on maanantai...

Ai niin, sillon joskus, kun höpötin että meen lenkille, niin voin kertoa teille, että iteasiassa menin! ;D Ja juoksin "huimat" 3 ja puol kilsaa. 8) Eheh.

Oon tässä lähiaikoina innostunut tosi paljon kynsienlakkauksesta, joten oon just menossa lakkaamaan kynsiä... x) 

Niin... ja meidän koko luokka on niinku yhessä Kik-nimisessä jutussa (semmonen chat-juttu). Mmmmmm.. chatataan khyl kokoajan jtn ihan randomii, mut onhan se silti ihan kiva, et meijän luokkalaiset tytöt ja pojat puhuu (tai siis chattaa :D) enemmän toisilleen. Sain paljon kannustusta mun pianokonsertin suhteen ihan yllättäviltä tyypeiltä, kun mainitsin siitä meidän luokan ryhmächatissa Kikissä... (Arghh.. mun pianonsoitto on ihan hyvä, mutta teoriat, varsinkin se kun pitää laulaa jotain oopperaa siellä on vähän niin ja näin.. Oon meijän teorian nuorin, joten..) 

Noh, sry oikeesti, etten ehi kirjottaa enempää..
Oh, I believe in yesterday,

Cilja