One Directionin They don't know about Us toimii siis tän päivän lukumusiikkina. ~♥  Ihana biisi.. Kannattaa oikeesti käydä kuuntelemassa!! ♥ Biisi on siis uusimmalta levyltä eli Take me Home:lta. Kuuntelin vaan iPodiani sekoituksella, ja toi ihana alkusoitto pakotti mut kuuntelemaan loppuun. :)

Eilen oli meidän koulun joulumyyjäiset. En ehtinyt hirveesti olla siellä. Autettiin vohveleiden myymisessä koko ajan, ennen kun lähettiin. Mmm... Ja sit BFF:n isä osti meille vohvelit. ;) Yumm.. Sit mentiin peliin. Oltiin siis IVU:a vastaan. Eka puoliaika päätty 3-0 meille. :) Tokan puoliajan aikana mä tein 2 maalii, ja loppujen lopuksi voitettiin 9-2. :))))) 
Harjotusmatsi kummiskin, kumpa olis ollu oikee matsi... Siel Talissa hais ihan järkyttävältä. :D Yöäh. 
Meidän pelin jälkeen otettiin pukukopissa kuva meidän luokalta olevista, ja lähetettiin kuva ja tulos meidän opelle, kun se halus tietää. :) Sit ehin vaan vetää farkut jalkaan, (pelipaita jäi päälle ;D) ja sit piti jo juosta autoon. Mentiin kattomaan BFF:n kaksosen matsia, ja me melkeen pidätettiin henkeä koko matsin ajan, mut onneks ne voitti lopulta 2-0. Mä edustin aik hyvin, kun se pelipaita oli edelleen päällä. Fanikatsomo. ;D
Puoliajalla juostiin hakemaan munkit ja Tazzat mulle ja BFF:lle + Fazerin sininen-suklaapatukka. Jäätiin viel kattomaan yhen meitä ylemmällä luokalla olevan (meidän koulus olevan) pojan matsii. Sit mentiin metrolla Siilitielle, ja äiti haki meijät sieltä, haettiin jotain Kiinalaisesta ravintolasta, ja sitten lähdettiin kotiin sinne Itiksen suuntaan. ;) 
Käytiin saunassa, katottiin TV:tä, syötiin american pancakeseja (semmosia pieniä ja paksuja) aidon, meidän amerikanmatkalta tuodun vaahterasiirapin kanssa. :)) Ihanaaaaa. Sit mentiin räpsimään mun kännykällä ja meidän Tabilla kuvia meistä, ja kattomaan leffaa (Blondejen Kosto). Leffa oli ihan sairaan hyvä. :))) Sit mentiin myöhään nukkuun. Tänäaamuna mentiin kympiksi futatreeneihin, ja ne lähti vähän ennen mua (kattomaan BFF:n kaksosen matsii). Menin treenejen jälkeen parin meidän jengiläisen kaa Kallion kirjastoon puoleks tunniks, ja tulin sit kotiin. :)

Semmosta siis.. Kokeita on ollut tässä lähiaikoina paljon, mutta mun muistaakseni seuraava on vasta 4. Joulukuuta. Saatiin perjantaina meidän Viikinki-projektit takasin, ja sain 10-:n. Enkun lukupiiriprojektista tuli kymppi. :) 

Love ya all ♥

Cilja