Moimoimoimoimoii!

Torstaisin, musta tuntuu aina siltä, että arki on loppunu. Koulun jälkeen (joka loppuu klo 14.00.) meen suoraan musaopistolle. Siellä ootan tunnin, puoltoista, tapan aikaa yleensä tekemällä kaikki läksyt, kuuntelemalla iPodia ja vastaavilla jutuilla. Teoria-, ja pianotunninjälkeen juoksen täysillä bussipysäkille, jonne tulee bussi pian sen jälkeen. Pitää kuitenkin päästä joko 17.46 tai 17.55. bussiin, koska kuudelta kaupunki ei enää maksa mun matkoja. Sitten bussilla Itikseen, ja sitten maratonjuoksu seuraavaan bussiin, ja sillä bussilla (joka on huono, mutta siihen aikaan pitää oottaa ehkä puol tuntia, että parhaat bussit menee) kodin lähistölle, siitä on ehkä kilsan kävely kotiin. Silloin tuntuu, että arki on jo loppumaisillaan.

Huomenna on tyttöjen liikunta 8.00-10.00. Argh. Meitä opettaa rinnakkaisluokan ope (rinnakkaisluokkalaiset on rikkaita Kulosaarelaisia, joista vaan yks tyttö haluu pelata futaa -.-) joka siis pitää oman luokkansa puolia. Kumpa meitä opettais meidän oma ope, (sanotaan että sen nimi on Michael, se on kuulemma sen toinen nimi) joka on luonnostaan englanninkielinen. Se on kiva. Paitsi että: Tyttöjen liikassa pitää olla naisope. ._. A-R-G-H-!
Sitten liikan jälkeen on enää matikan ja native englishin (eikielioppi) tunti. Kivan löysiä aineita. Meiltä on viimeks loppunu kaheltatoista kakkoselta, ja siinä välissä onkin ollut pitkä tauko.  

Huomenna on myös suomi-ranska ottelu, jota meen kattomaan parin frendin kanssa. 8)
Lauantaina on kiva liikuntapäivä, ja se ottelu loppuu puolenyön jälkeen. o_O Oh em Gee.

No, kivalta kuulostaa ainakin mun mielestä. :) Mitä teillä on ohjelmassa? Meneekö joku muu suomi-ranska matsiin? ;)

Sugar♥